Tel: (06) 22 965 808
info@paul-gecer.nl
Vind Beste Louboutin Schoenen Outlet In Nederland!

Christian Louboutin Pigalle Platform Pumps, Goedkoop Louboutin Schoenen Online Kopen 2017


Een meer eclectische smaak in louboutin schoenen lijkt te zijn geweest door acteur Laurence Olivier. Hij favoreerde Britse schoenmakers Peal and Co, en details van zijn aankopen staan ​​vermeld in het "footbook" van het bedrijf - gebruikt door zijn schoenmakers in het productieproces van Louboutin Platform Pumps - in de tentoonstelling. Andere klanten in het boek zijn Boris Karloff, Steve McQueen, Charlie Chaplin en Dean Martin.

Schetsen en notities onthullen Olivier's bunions en gevoelige vlekken. Zijn nogal dandy commissies variëren van patentknoop-up laarzen tot zwarte Louboutin Daffodile Pumps.

Amerikaanse president John F Kennedy bestelde ook van Peal and Christian Louboutin 1958 en louboutin platform pumps 1963, waarbij hij de klassieke gebogen monnikstijl bevoordeelde. Notities op zijn pagina's geven diverse problemen aan - een kortere linkervoet, oneven gewichtverdeling en 'problemen met teennaels', zegt Persson. "Hij had louboutin schoenen problemen die onrustig zijn met dit alles."

Christian Louboutin Daffodile Schoenen waren bijzonder gewild in het gouden tijdperk van Hollywood. "Ze waren bekend om hun kwaliteit en de bedrijven zouden schoenmakers naar Hollywood sturen met een bagageruimte monsters en ze in een hotel baseerden," zegt Persson. Op dit moment hebben Louboutin Schoenen een sterke klantenbasis in Japan.

Louboutin Schoenen hebben in vele films een leidende rol gespeeld; De tovenaar van Oz, dubbele vrijwaring, zaterdagavondkoors, Singin 'in de regen en de nieuwe versie van Cinderella om maar een paar te noemen. De laatste, zegt Persson, is "het beginpunt van de platformschoen obsessie". Variaties van het Cinderella verhaal bestaan ​​in alle culturen van christian louboutin daffodile pumps. 'Kinderen over de hele wereld worden hetzelfde geleerd. Kies de juiste Louboutin Pumps en je leven kan worden getransformeerd. Wat met terecht de jouwe komt.'